Reglement Trekkertrek

Geachte deelnemers 2019 en trekkertrek liefhebbers,

Wij als organisatie Stadskanaal hebben besloten om in 2019 het NTTO reglement te gaan hanteren. In dit reglement zijn een aantal punten anders dan in het Noordelijk trekkertrek reglement betreffende de standaardklassen:

1 – De trekkers mogen in alle klassen niet breder zijn dan 3000mm.
2 – In de standaard 7 ton mag aftakas vermogen niet meer dan 165 pk bedragen.


Wij als organisatie van Stadskanaal rijden ook 5,5 ton en 8 ton hobbysportklasse. Deze trekkers moet voldoen aan de volgende eisen:

3 – 5,5 ton: maximaal 6 cilinders met drukvulling en de motorinhoud maximaal 7,0 liter. Maximaal 8 cilinders zonder drukvulling en de motorinhoud maximaal 8,0 liter, trekhaakhoogte maximaal 50 cm.

4 – 8,0 ton: maximaal 8 cilinders met drukvulling en de motorinhoud maximaal 9,0 liter, trekhaakhoogte maximaal 60 cm.

5 – In de klassen 5,5 ton en 8,0 ton moet de luchtinlaat van de tractor voorzien zijn van een officiële noodstop. Deze noodstop moet voorzien zijn van een restrictor die voldoet aan de volgende maatvoering:Maximale diameter 60.5 mm inwendig.

6 – Vanzelfsprekend dienen in de hobbysportklassen alle wedstrijdregels in acht te worden gehouden. Zoals die ook in de standaardklassen worden gehanteerd.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wij wensen jullie een heel fijn trekkertrek seizoen! Voor eventuele vragen kunt u altijd even informeren bij 1 van de bestuursleden van  Trekkertrek Stadskanaal – Noord.

Met vriendelijke groeten,
Namens de Organisaties  Stadskanaal.

 

Mocht u voor alle zekerheid zelf het NTTO reglement zelf willen nalezen, hieronder het gehele regelement.

LET OP, onderaan de PDF kunt u naar de volgende pagina navigeren.

reglement-sttnn-2019


Archief